World Heart Day 29. sept. med gåtur på hjertestien ved Kollerup Gods

Skrevet onsdag d. 18. september 2019

World Heart Day d. 29/9-2019 på hjertestien ved Kollerup gods.

Millioner af mennesker verden over lever med en hjerte-kar sygdom, eller bliver i fremtiden ramt af en, så lad os få fokus på hjertet.

I Hjerteforeningen Favrskov opfordrer vi til at lade den internationale hjertedag være afsæt for en frisk gåtur til glæde for helbredet.

En rask gåtur i det grønne får pulsen op, er sundt for hjertet og så er det hyggeligt at gå sammen med andre, mens fuglene synger. På denne måde kan vi forlænge livet og opnå større velvære.

Hjertestien ved Kollerup er markeret med en lille sten ved start og flere skilte / pile undervejs på ruten. Alle uanset alder og formåen kan klare at gå med, og så er der meget smuk natur ved Kollerup. Turen er i alt på 3,5 km tur/retur.

Efter turen serverer vi vand og frugt.

Dato & tidspunkt: D. 29/9-2019 kl. 11

Mødested. Grus -P-pladsen før Kollerup Kro
Turen er gratis og tilmelding ikke nødvendig.

Yderligere info: Grethe Rasmussen (24428856) eller Helle Freudendal (40163164) fra Hjerteforeningen, Favrskov.